Anunț nr. 20571 – privind selecția dosarelor pentru concursul de recrutare a postului vacant de inspector, clasa I, grad profesional asistent, – funcție publică de execuție din cadrul Compartimentului resurse umane

Anunțuri Concurs

Nr. 20571/20.09.2021

ANUNȚ

privind selecția dosarelor pentru concursul de recrutare a postului vacant de inspector, clasa I, grad profesional asistent, – funcție publică de execuție din cadrul Compartimentului resurse umane;

 

În urma verificării dosarelor de înscriere la concurs de recrutare privind ocuparea postului vacant de consilier, clasa I , grad profesional superior- funcție publica de execuție,  comisia a constatat că s-a depus un singur dosar, conform HG 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcționarilor publici.

Nr.

crt.

Numele și prenumele candidatului Funcția scoasă la concurs Rezultatul selecției dosarului Motivul respingerii dosarului
1. Ciortan Nicoleta Inspector, clasa I, grad profesional asistent ADMIS

Candidatul declarat admis va susține proba scrisa în data de 27.09.2021 ora 10.00, la sediul Primăriei Orașului Costești.

Termenul de depunere a contestațiilor este de cel mult o zi lucrătoare de la data afișării rezultatului selecției dosarelor.

 

Secretar comisie concurs,

Insp. Necula Gabriela

Afișat azi 20.09.2021, ora 14:00 la avizierul  și pe site-ul primăriei

Print Friendly, PDF & Email