1 iunie 2022, Ziua Orașului Costești

Anunțuri

1 iunie 2022. Ziua Internațională a copilului și Ziua Orașului Costești

Astăzi este Ziua Internațională a Copilului și Ziua Orașului Costești (localitatea noastră a fost declarată oraș la 1 iunie 1968), o zi specială pentru noi toți, pentru că bucuria și bogăția noastră cea mai mare sunt copiii. Ei sunt viitorul fiecărei familii și viitorul comunității noastre. Oferindu-le condiții bune să crească și să se dezvolte, ne pregătim nouă, viitorul.
Adresez cu acest prilej, copiilor și locuitorilor orașului nostru, împliniri personale și profesionale, bunăstare și izbândă în activitatea cotidiană, mulți ani cu sănătate și bucurii.”

1 Iunie este o zi deosebită pentru fiecare dintre noi, indiferent de vârsta la care ne aflăm. Trăim această zi prin copiii noștri, prin copiii din jurul nostru, iar fiecare moment din viața lor este și momentul nostru de trăire intensă, bucuria lor fiind și bucuria noastră.

Prin ei, retrăim frumusețea copilăriei și rememorăm sentimentele de inocență și puritate. Așadar, nu putem sărbători această zi decât împreună cu ei. Indiferent de problemele pe care le-am avea, noi cei mari, copiii nu trebuie să le simtă, ei trebuie sa se bucure de frumusețea vârstei, iar inocența și bucuria lor să ne dea putere să trecem peste orice obstacol.

Dragi copii, această zi vă este dedicată și vă mulțumim pentru că ne umpleți în fiecare secundă sufletele de bucurie. 

„La mulți ani copii, să vă bucurați din plin de copilărie și de această zi specială!”

„ La mulți ani, Costești! ”

„ La mulți ani, costeșteni! ”

Primar,
Ing. Ion Baicea

Print Friendly, PDF & Email