COMUNICAT AL PRIMARULUI ORAȘULUI COSTEȘTI

Anunțuri Direcția de asistență socială Situații de urgență Știri

Stimați cetățeni ai orașului Costești

Având în vedere Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr.25 din 22.07.2020,în care orașul Costești a fost nominalizat alături de localitățile : Pitești,Bălilești,Bascov,Brăduleț,Buzoești,Davidești,Micești,Mioveni, Stâlpeni,Ștefănești,Vulturești,să fie declarată zonă în carantină.
În calitate de președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență Costești,astăzi,23.07.2020,am convocat C.L.S.U. Costești,care a emis Hotărârea nr.4/23.07.2020,prin care am stabilit măsuri suplimentare urgente în vederea prevenirii infectării cu COVID 19 a populației orașului Costești și a solicitat prefectului județului Argeș în calitate de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș să nu ia măsura carantinării zonale față de orașul Costești.
Dragi cetățeni,vă rog ca împreună să respectăm în continuare măsurile de distanțare fizică,purtarea măștii și igienizarea mâinilor,pentru a depăși cu bine această perioadă grea din viața noastră.
Sunt alături de dumneavoastră,
Cu aleasă considerație,
Primarul orașului Costești
Ing.Baicea Ion

Anexez la prezentul comunicat Hotărârea nr.25/22.07.2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș și Hotărârea nr.4/23.07.2020 a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Costești
HCJSU nr.25.22.07.2020

Print Friendly, PDF & Email