Primăria Orașului Costești prin Direcția de Asistență Socială, sprijină costeștenii care nu pot ieși din casă în vederea minimalizării expunerii lor în afara locuințelor.

Anunțuri Direcția de asistență socială Situații de urgență
#StămAcasă #Ajutor #NimeniNuEsteLasatSingur

În fața provocărilor epidemiei de coronavirus, care aduce cu sine atât de multe necunoscute pentru toți cei implicați, medici, cercetători și populație, se pare că o armă eficientă în prevenirea combaterii virusului este să stăm acasă .

Dar pentru unele persoane această distanțare socială poate fi, uneori, greu de realizat. Astfel, pentru a proteja pe cei mai vulnerabili dintre noi, Primăria Orașului Costești prin Direcția de Asistență Socială, sprijină costeștenii care nu pot ieși din casă în vederea minimalizării expunerii lor în afara locuințelor.
Acest serviciu este adresat persoanelor nedeplasabile, seniori cu vârsta de peste 65 de ani, persoane cu dizabilități și familii monoparentale, fără susținători sau altă formă de ajutor.
Astfel, reprezentantii D.A.S. Costești pot achiziționa, pentru cei interesați, în limita stocurilor disponibile de pe piață, minimul necesar, alimente de bază sau medicamente.
Cheltuielile vor fi suportate de persoanele în cauză, noi vă ajutăm să evitați deplasările și locurile aglomerate și, în consecință, reducerea riscului de expunere la epidemia de coronavirus.

Direcția de Asistență Socială Costești, are evidență clară a persoanelor care au nevoie de ajutor, iar în situația apariției de noi cazuri, ne pot contacta de luni până duminică, prin oricare dintre mijloacele puse la dispoziție,

Primăria Orașului Costești
Adresă: str.Victoriei, nr. 49, Costești, Județul Argeș, Cod poștal 115200
Telefon: 0248.672.320 interior 111, telefon cu tarif normal
Mobil: 0733.022.430, telefon cu tarif normal
FAX: 0248.672.717,
E-mail: asistenta.sociala@primariacostestiag.ro
Formularul de contact de pe pagina web: www.primariacostestiag.ro pagina CONTACT

 

Print Friendly, PDF & Email