Ziua de Curățenie Națională – 17 septembrie 2022

Evenimente Știri

Astăzi, 17 septembrie 2022, Asociația „Let’s Do It România” organizează acțiunea „Ziua de Curățenie Națională”, o inițiativă ce a luat naștere în Estonia în anul 2008.
În 2022 vor continua această inițiativă alături de colegii lor din peste 190 de țări, sub numele de „World Cleanup Day”.

Astfel, cei din echipa „Let’s Do It, Romania”, vă propun să contribuiți la mobilizarea voluntarilor din toată lumea pentru a curăța deșeurile de pe toată suprafața Pământului, într-o singură zi. Peste 120.000 de locuitori din toate județele țării vor să demonstreze încă o dată că pot face o schimbare pozitivă și de impact în comunitățile în care trăim.
În Orașul Costești, aproximativ 350 de persoane ( elevi, cadre didactice, angajați ai instituțiilor participante, voluntari, etc.), sub coordonarea Primăriei Orașului Costești împreună cu Administrația Națională ”Apele Române” , Liceul Tehnologic Costești, Liceul Teoretic Costești, Școala Gimnazială nr.1 Costești și Clubul Elevilor Costești, au răspuns prezent la acesta acțiune, fiind ecologizate zone importante:

🔹Zona râului Teleorman
🔹Zona  Biserica Nouă
🔹Zona Ștrandului – Stadionul de fotbal
🔹Zona Școlii Gimnaziale Nr. 1 Costești

Mulțumim tuturor participanților!!

Print Friendly, PDF & Email