Anunț nr. 17510 din 12.08.2022 -privind organizarea examenului de promovare într-un  grad superior ca urmare a absolvirii învățământului superior, a personalului contractual din cadrul UAT Orașul Costești

Anunțuri Concurs

Nr.17510/12.08.2022

Anunț

privind organizarea examenului de promovare într-un  grad superior ca urmare a absolvirii învatamantului superior, a personalului contractual din cadrul UAT Orasul Costesti;

Primăria Orașului Costești, județul Argeș, anunță organizarea, în data de 29.08.2022,  ora 10.00 – proba scrisă a examenului de promovare în grad, a personalului contractual încadrat în funcții contractuale de nivel inferior, care au absolvit o formă de învățământ superior și cărora le-au fost aprobate cererile de înscriere la examen pe postul vacant de inspector de specialitate, debutant din cadrul Compartimentului situații de urgenta –monitorizare video.

Pentru a participa la examenul de promovare într-o funcție pentru care este prevăzut un nivel de studii superior, personalul contractual trebuie să îndeplinească următoarele condiții :

  • Să fi absolvit o formă de învățământ superior, în specialitatea în care își desfășoară activitatea considerată de instituția publică ca fiind utilă pentru desfășurarea activității;
  • Să nu aibă o sancțiune disciplinară neradiată în condițiile prevederilor O.U.G. nr.57/2019 privind Codul Administrativ.

Bibliografia pentru examenul de promovare in grad în cadrul Compartimentului Situații de urgenta monitorizare video;

  1. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, actualizat;
  2. Constituția României;
  3. Instalare, configurare si depanare hardware-software;
  4. Suport tehnic în utilizarea sistemului de supraveghere video si alarmare pentru situații de urgenta;
  5. Retele de calculatoare ,,Principii,, de Radu Lucian Lupșa;
  6. Rețete de calculatoare , Ediția a treia revizuita Andrew S. Tanenbaum

Examenul constă în 3 etape succesive:

  • Verificarea existenței cererii de înscriere la examenul de promovare în clasă aprobate de primar
  • Proba scrisă
  • Interviul

În vederea participării la examenul de promovare în grad, candidaţii vor depune dosarele de înscriere, în termen de 5 de zile  lucrătoare de la data publicării anunțului, la locul de desfășurare al examenului și pe pagina de internet a instituției www.primariacostestiag.ro, respectiv în perioada 12.08.2022-18.08.2022 , la Comp. Resurse Umane din cadrul instituției. Acestea vor cuprinde:

  • Cerere de înscriere la examenul de promovare în grad;
  • adeverință eliberată de compartimentul Resurse Umane, din care să reiasă că nu are sancțiuni disciplinare neradiate în condițiile prezentului cod;
  • Copia a diplomei de licență, respectiv a diplomei de absolvire sau, după caz, adeverința care să ateste absolvirea studiilor, eliberate de o instituție de învățământ superior acreditată;

Verificarea dosarelor depuse se va face în data de 19.08.2022, urmând să se afișeze rezultatul.

Examenul de promovare într-o funcție cu un nivel de studii superior, va avea loc în data de 29.08.2022, ora 10:00, la sediul Primăriei Orașului Costești si va consta în susținerea unei probe scrise. Sunt declarați admiși la proba scrisă, candidații care vor obține, minimum 50 de puncte.

Data și ora susținerii interviului vor fi afișate odată cu rezultatele probei scrise.

Candidații nemulțumiți de rezultatul obținut pot depune contestație în termen de o zi lucrătoare de la data afișării rezultatelor.

Personalul  contractual  poate promova în grad, conform prevederilor art. 41 alin. (4), (5) și (6) din Hotărârea Guvernului nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare.

Pentru relații suplimentare privind înscrierea și condițiile de participare la concurs, vă veți adresa, la sediul instituției Primăriei orașului Costesti Comp. Resurse Umane, persoana de contact –inspector , grad profesional superior Necula Gabriela sau la tel.:0248672320.

Primar,
Ing. Baicea Ion

Întocmit,
Compartiment Resurse umane
Insp. Necula Gabriela

Print Friendly, PDF & Email