Mesajul primarului Ion Baicea, cu prilejul Anului Nou , 2021!

Evenimente

Dragi costeșteni,

Acum, la finalul unui an dificil pentru întreaga omenire, toate gândurile mele de bine se îndreaptă către dumneavoastră. Am trecut, împreună, peste o perioadă extrem de grea, dar avem în fața noastră sfârșitul acestui coșmar!
Cea mai mare mulțumire pe care o ai în aceste zile, acum, când încheiem un an și începem altul, e ca bilanțul pe care ți-l faci să fie pozitiv. Să aduni realizările, reușitele și să vezi că depășesc cu mult numărul lucrurilor pe care încă nu le-ai realizat sau în care ai eșuat. Dar așa cum suntem învățați, noi, românii, o luăm de la capăt și nu ne lăsăm bătuți.
Pe termen lung, mi-aș dori să fim mai mult o comunitate și mai puțin o mulțime de oameni strânși într-un spațiu din diferite motive.
Avem multe de făcut în 2021, însă știu că vom reuși. Suntem un colectiv conștient de ce avem de făcut, iar în față avem oameni tineri, dornici să trăiască într-o comunitate unită.
Sunt mândru că sunt primarul Costeștiului și așa cum am spus în momentul alegerii, vreau ca la finalul mandatului și costeștenii să fie mulțumiți de mandatul pe care mi l-au încredințat.

Vă doresc un 2021 plin de bucurii în care să nu vă slăbească încrederea în forțele proprii, să fiți fericiți și uniți în acțiuni pozitive.

La mulți ani, costeșteni!

La mulți ani, români!

Ion BAICEA,

primarul orașului Costești