Mesajul primarului Ion Baicea, cu prilejul Anului Nou

Știri

Dragi prieteni,

Cea mai mare mulțumire pe care o ai în aceste zile acum, când încheiem un an și începem altul, e ca bilanțul pe care ți-l faci să fie pozitiv. Să aduni realizările, reușitele și să vezi că depășesc cu mult numărul lucrurilor pe care încă nu le-ai realizat sau în care ai eșuat. Dar așa cum suntem învățați, noi, românii, o luăm de la capăt și nu ne lăsăm bătuți.

Sunt mulțumit în primul rând că avem în Consiliul Local o echipă adevărată. Îi simt alături pe colegii consilieri și îi apreciez că nu lasă pur și simplu ca lucrurile să se deruleze, ci participă activ la luarea deciziilor. Le mulțumesc că-mi sunt alături.

Am încercat să animăm viața socială din Costești și aceste evenimente la care cu siguranță ați participat, în aceste zile, sunt doar începutul unui proiect pe care îl doresc de durată. Pe termen lung, mi-aș dori să fim mai mult o comunitate și mai puțin o mulțime de oameni strânși într-un spațiu din diferite motive.

Avem multe de făcut în 2020, însă știu că vom reuși. Suntem un colectiv conștient de ce avem de făcut, iar în față avem oameni tineri, dornici să trăiască într-o comunitate unită.

Sunt mândru că sunt primarul Costeștiului și așa cum am spus în momentul alegerii, vreau ca la finalul mandatului și costeștenii să fie mulțumiți de mandatul pe care mi l-au încredințat.

Vă doresc un 2020 plin de bucurii în care să nu vă slăbească încrederea în forțele proprii, să fiți fericiți și uniți în acțiuni pozitive!

Ion BAICEA, primarul orașului Costești

Print Friendly, PDF & Email