Consiliul Local Costești
Relații cu publicul
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Statistici Site


Comemorare 85 ani de la tragedia din Costesti
Comemorare 85 ani de la tragedia din Costești


În fiecare an, în Săptămâna Luminată, prima de după Paște, la Costești are loc o slujbă închinată celor care au ars în incendiul ce a mistuit vechea bisericuță din Zorile. Și anul acesta, victimele cumplitei tragedii au fost pomenite de un sobor de preoți, chiar pe locul în care cele 116 suflete și-au găsit sfârșitul. Oamenii își fac și astăzi cruce când vorbesc despre nenorocirea petrecută în urmă cu 85 de ani, în care au murit aproape toți copiii satului. Cumplita tragedie care a pus doliu în aproape toate porțile satului s-a abătut asupra lăcașului de cult în ziua 18 aprilie 1930, la Denia din Vinerea Mare, când bisericuța din lemn, în care erau înghesuite 116 suflete, a ars din temelii.Bun venit

Bine aţi venit pe site-ul oraşului Costești - Argeș!

Cu respect,
 Baicea ION
 Primarul oraşului Costești
Aveţi în aceste pagini o imagine de ansamblu a oraşului Costești, informaţii despre trecutul şi prezentul oraşului nostru, dar şi câteva idei despre viitorul său. Acest site se doreşte a fi un instrument de comunicare rapid şi eficient între Primărie şi cetăţenii oraşului, dar şi o modalitate de a ne face cunoscuti, cei interesaţi vor primi informaţii de pe site-ul nostru despre: administraţia publică, unităţi de învăţământ, cultură, agenţi economici, etc.
Ca primar al tuturor costeștenilor, îmi declar întreaga disponibilitate pentru ca Primăria şi Consiliul Local să devină parteneri de dialog cu locuitorii în slujba cărora îmi desfăşor întreaga activitate.
Vă invit deci cetăţeni ai Costeştiului să faceţi aprecieri şi propuneri privind dezideratele de viitor, iar noi le vom analiza cu mare atenţie şi ne vom strădui să le punem în practică în folosul comunităţii noastre.
Pe dvs, oaspeţii noştri, vă invităm să ne cunoaşteţi tradiţiile, să ne înţelegeţi modul de viaţă, să ne fiţi alături la sărbători, să edificăm împreună viitorul.
Sper că această vizită vă va trezi interesul şi vă veţi convinge de facilităţile şi oportunităţile de dezvoltare oferite de oraşul nostru, invitîndu-vă să fiţi partenerii noştri.
Tuturor celor care vizitaţi Costeştiul virtual vă adresez salutul meu şi al întregii echipe din Primărie.